Padletur til Nevernes fra Hommelstø

Tilbake Kajakksidene    Gjestebok


Adkomst. Vi startet denne turen fra Hommelstø

Etter at denne turen fikk jeg en oversikt som Johan Arnt Groven lagde over denne padleturen. Jeg har forsøkt å legge den ut som et kart som man kan klikke på de forskjellige stedene. Klikk her og det åpnes i nytt vindu


Ruten vi padlet

Et blinkskudd fra denne turen Om denne turen
Distanse ca 10 km fra Hommelstø til Nevernes tur retur.

Dette bildet fikk mye skryt på "dotten".

Denne dagen skulle jeg inn over til hytten og jeg fant ut at jeg skulle ta både kajakken og skiene med innover, for om mulig å få en kajakktur, og dager etterpå en skitur i Børgefjell.

Sendte SMS til aktuelle padlere på telefonlisten min for å høre om noen ville være med og ta en tur på impuls. Det passet for Johan Arnt som er veldig godt kjent i Velfjord, og vi bestemte oss for å padle ut fra Hommelstø.


Om turen hit den 27 Mai 2005
Været er meldt litt bedre nå et par dager. Det har vært uvanlig kaldt i Mai, og det passer meg ganske godt, siden jeg har vært bortreist mesteparten av Mai. Velfjorden er fin for padling, med mange fine sund og viker og en del holmer.

Det var altså blitt ganske bra vær, og det lå an til å bli en flott kveld, men rimelig kaldt med ca 5 grader. 

Sist Onsdag hadde padlerne hatt en fellestur fra Hommelstø til Nevernes (uttales Næmnes), og vi bestemte oss for å ta samme turen denne kvelden. Johan Arnt hadde skrevet tur-rapport fra denne turen som de ønsket inn på padlesiden min, og det passet godt at jeg tok bilder denne kvelden.

Kl 2100 la vi ut i fra Hommelstø.

Johan Arnt fortalte om alle stedene vi passerte og fra gamle dager her inne. Veldig artig å høre. Da vi kom til Nevernes tok vi en kjeft kaffe før vi padlet tilbake igjen. Flott kveld.
Kl 23 var vi tilbake ved bilene.

 

 


Denne gangen bestemte jeg meg for å legge bildene ut som et galleri. Syntes det ble lettere å se kanskje. Klikk for å skifte bilde

 

 

 

Tilbake  Kajakksidene     Gjestebok