Ramtinden  (323 m)  Tilbake   Alle sidene    Gjestebok


Adkomst:

Følg Rv 17 fra Brønnøysund mot Vennesund. Ca 6 Km fra Brønnøysund, ta av mot Eide. Etter ca 1,8 Km er det en merket parkering for Ramntinden.

Ruten jeg gikk

Distanse 3 Km

Tider jeg brukte:  Til toppen 25 Minutter,

 Totalt hele turen ca 50 minutter

Noen bilder fra Ramtinden November 2007
Et av mine favorittfjell dette. Nært til Brønnøysund, og passe stigning gjør at dette er en kjapp tur. Her er noen vinterlige bilder fra denne fjellknausen.

3 Bilder fra turen til Ramtinden og Guromann  Fredag 27 Januar 2005:
Av og til er dørstokken veldig høy, og det var den også denne dagen. Skodden henger langt ned i fjellene og regnet siler ned. Jeg fant allikevel ut at jeg skulle ta turen inn over land på Ramtind og Guromannen, som begge er med på Fjelltrimmen i år.

All snøen er nå smeltet, men det virker som det var tele i bakken enda, og det var ikke så vått i terrenget og i myrene som man kunne tro. Alle bekkene var flomstore og  temperaturen er så fin at man nesten skulle tro det var vår. Turen opp gikk veldig fort. Kondisen er fortsatt ganske bra.

Panorama

Tilremshatten i tåken. Mot Skåren.

 

 

Panorama

Mot Brønnøysund

 

 

Ego - selvportrett i tåkehavet over Skillevika

 

 

Traff en kjenning på veien ned igjen som jeg ble stående å prate med en god stund.

Etterpå kjørte jeg til Gåsheia og gikk på Guromann. Tåken var så tett at bildetaking var helt uaktuellt, men fine turer var det!

 

Tur-rapport  Fredag 17 Desember 2004:

Om denne turen Bilder fra turen

Enda en fin dag, med godkjent vær !

Det var altså bra vær, og derfor fant jeg ut at jeg skulle ta en snartur opp på toppen av Ramntinden samtidig som jeg stakk en tur på hytten.

Det er merket med rødmerker hele veien mot denne toppen, og det er en veldig lett-gått tur.

Tok noen bilder på turen opp. Brukte 25 minutter opp. Boken på toppen var blaut, selv om det så ut som det var lagt ut en ny oppbevaringsboks på toppen der, var den ikke tett nok for de siste ukenes vær.

 

 

Utsikt mot sør

Utsikt mot Tilremshatten og Mosaksla

Bilder av disse fjellene fra andre fjell

Tilbake   Alle sidene    Gjestebok