Sjøbergmarsjen 14  August 2004. Fra Austerfjorden over Vistfjellet (930 m) til Eiterådalen

Adkomst

Man kan velge om man ønsker å dra fra Austerfjorden som vi gjorde, eller gå fra Eiterådalen. Begge steder er det satt opp fellestransport enten dagen før, eller buss etc fra Mosjøen på morningen til Eiterådalen. Se ellers Sjøbergmarsjens sine sider.

Tilbake   Alle sidene    Gjestebok
Om forberedelsene til turen Bilder fra Austerfjorden
På kvelden installerte vi oss i et millitært 16 mannstelt. Som vanlig hadde jeg problemer med å sove i fellestelt, og det var godt å komme seg opp på morningen. Sekkene med soveposer etc, sendte vi med båtene tilbake, slik at vi slapp å bære tungt over fjellet.

Før seremonien ble jeg og Espen intervjuet av en lokalavis. Utklipp vedlagt.

 

 

 

 

 

Om turen over fjellet Bilder fra turen
 

Turen fra Austerfjorden starter med 700 meter slak signing opp mot Stigfjellet. Når man er oppe her er det ganske slakt og fint terreng å gå i opp mot Vistfjellet.

Fellestransporten tilbake med buss gikk først kl 1830, men jeg hadde halvveis fått lovnad om at det kanskje kunne være plass i bil tidligere. De vi skulle sitte på hos var foran oss, og derfor gikk vi hardere enn strengt tatt nødvendig for denne turen. Vi var nede i 1430 tiden, og det var plass i bilen, så vi kom  oss hjem i rett tid.

Neste gang tar vi det mer med ro, men alt i alt en fin tur og et flott arrangement.

 


Tilbake   Alle sidene    Gjestebok