Overnattingstur fra Ausa (Visten) til Auslia.

Tilbake   Alle sidene    Gjestebok

Detaljer
Distanse 9,2 Km totalt via Auslia til Storvatnet og ned igjen

 

 

Tur-rapport
Fredag 1 August 2003 Noen bilder fra denne dagen

Målet for denne turen var Snøfjelltinden. Værvarselet var usikkert, men vi bestemte oss allikevel for å dra avgårde. Jeg, Espen og kompis Thomas.

Vi ble overasket over hvor vanskelig det var å finne ruten opp til Auslia. Stien var ikke så lett å finne og derfor måtte vi inn på en hytte for å spørre retningen. En vennlig kar på tøfler viste oss veien hele veien opp mot stien til Auslia. Det var bratt opp, og tanken på at det bodde folk der på gården frem til på 80 tallet er ganske utrolig.

Nøkkelen til Auslia hadde vi fått utlevert fra kommunen i Vevelstad, og det manglet ikke noe der, med unntak av do...Det kunne vi ikke finne, og det fantes heller ikke fikk vi bekreftet senere.

 

Lørdag 2 August 2003 Noen bilder fra denne dagen
Dette var dagen vi skulle gå opp til Snefjelltinden og videre derifra og ned til Aursletta. Det viste seg fort at skyene hang langt ned på fjellet og regnet gjorde enhver fremrykning dit umulig. Vi snudde derfor ved Storvatnet og gikk ned igjen.

Da vi kom ned til Auså, gikk vi inn på det vi trodde var et venterom, men det viste seg å være huset til en dame, som lå og sov i etasjen over. Det var et nedlagt postkontor eller noe slikt, og vi hadde misforstått dette litt. Vi kokte oss mat der; medbrakt suppe, og det smakte fortreffelig. Etter hvert fikk vi tak i folk i Bønå, som kunne skysse oss til Forvik igjen.

 Alt i alt en fin tur, men turens mål må tas en annen gang.

 


Tilbake   Alle sidene    Gjestebok