Diverse bilder - Høsten 2008

Alle sidene         Tilbake       Gjestebok


Noen bilder i fra ymse turer
Denne høsten var jeg uheldig og skadet meg i en fot. Øksen gjorde et dypt innhugg i ankelen, og derfor har jeg ikke kommet meg så mye ut som jeg burde. Senen må ha vært litt skadet.

At alt ikke var som det burde kjente jeg godt da vi hadde en tur ved Gåsvatnet forrige helg. Vi tok noen bilder der som jeg legger ut senere kanskje.

 

Først - noen bilder i fra en liten tur i fra Vandalsvika til Gåsheia. Den 29 Oktober 2008
Vandalsvikfjellet var med i fjelltrimmen for noen år siden. Jeg har brukt det mye som utgangspunkt for småturer siden da. Både til Vedal og til Navan en gang.

Panorama

Mot Velfjorden. Det går definitivt i mot vinter nå ja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Panorama Det er stille på fjorden. På vinteren bruker vi å gå hit til disse vannene på ski i fra Gåsheia. En fin og ganske flat skitur.

Nå er det mye myr som må passeres på min vei. En passe opptreningstur. det er godt å være ute selv om det regner og er gråvær.

 

 

Jeg forsker litt på å ta bilder av rennende vann - uten å komme til bunns i det. Det er nok av rennende vann å ta av for tiden :)

 

 

 

 

 

Gjenvisitt med Kvernhatten den 30 Oktober 2008

Granskogen passeres underveis opp. Jeg leste i en fotobok at man ikke burde ha med bunnen av skogen når man tar bilde av trær - så jeg prøver det :)

 

 

 

 

 

Panorama

Det er vindstille.

Eneste som høres er en hammer som slår en gang i blant. Og enkelte skudd høres også i det fjerne. Er det storelgen som taes nå eller er det rypejakt undrer jeg.

Det blir mer og mer snø etter hvert som jeg kommer litt opp i høyden. Det er passe stigning. Stien er tydelig og rødmerkede trær viser en tydelig vei oppover.

 

 

 

 

Panorama

Pustepausebilde :)

 

 

 

 

 

 

 

Panorama

 

 

 

 

 

 

 

Mot Hardangsfjellet

Panorama

 

 

 

 

 

 

 

Panorama

 

 

 

 

 

 

På toppen:

 

Panorama

 

 

 

 

 

Mot øst. Straumsfjellet - der jeg og Lill var for et par år siden.  Det virker som en evighet siden jeg tok dette bildet mot dette området: Panorama

Nå er alt bare Svart-Hvitt og livløst i forhold til de fine sommerfargene.

 

 

Jeg skal tilbake hit bestemmer jeg meg for. Alltid når jeg er i slike områder ser jeg meg ut aktuelle tur-ruter for andre turer senere. Her er det mye å velge i!

Panorama

 

 

 

 

 

Denne gangen setter jeg kursen ned igjen samme veien som jeg kom. Foten plager meg en god del, og jeg halter delvis så det er uaktuelt å gå noe særlig lenger denne fine dagen.

Ned mot Grunnvatnet.

Nordfjellmarka blir liggende på nedsiden av dette fjellet i mot sør, også en plass som jeg aldri har vært på.

 

 

Fra en kveldstur på Torghatten - kor spennende kan det vær? En plass kan bildene ligge :)

 

 

 

 

 

 

 

Fra en fototur ved Tilremshatten sammen med Sindre

 

Alle sidene         Tilbake       Gjestebok