Tur til Tosen i måneskinn 24 Januar 2005

Tilbake   Alle sidene    Gjestebok


Adkomst:Følg Rv 17 fra Brønnøysund mot Skillevika. Ta av mot E-6. Følg Rv 76 ca 7 mil. Parker ved utgangen av Tosentunnellen

 

 

Ruten vi gikk

Distanse  ca 3,5 Km

Se også Durmålstinden og Mosvasstinden


Tur-rapport  Mandag 24 Januar 2005:

Om turen Mine bilder fra denne turen

Slik som været har vært de siste 2-3 månedene er det om å gjøre å kom seg ut når været er bra. På Søndagen kjørte vi inn til Tosen, men forholdene var da veldig vanskelige på grunn av vind og snøfokk. Det var bare å snu og kjøre tilbake igjen. Denne dagen derimot var det perfekte forhold for en trugetur ved Tosenfjellene.

Vi kom inn til Tosen sånn i 19 tiden på kvelden. Det var så mye snø at vi ikke klarte å klatre over brøytekantene på sørsiden av veien, så vi måtte klatre over kanten på nordsiden av tunnelen og gå over tunneltaket. Det var mye snø, men det gikk overraskende lett å gå med de nye trugene.

Opplevelsen av å gå i måneskinn var spektakulær og kan ikke beskrives. Det var som å gå med solbriller på påskefjellet. :)

Ivar hadde med fotostativ og tok noen flotte bilder som jeg også legger ut her. De bildene jeg tok, ble tatt med vanlig digitalkamera og ved å legge kameraet på sekken. Vi gikk via Steinhytten på returen og var nede sånn i ni halvti tiden på kvelden.

På returen stoppet vi ved Tosenfjorden og tok noen bilder før vi kjørte hjem igjen.

 

For flere utrolig flotte bilder, sjekk Ivar sine fotogallerier  

Ivar sine bilder fra denne turen

 


Tilbake   Alle sidene    Gjestebok