Ettermiddagstur fra Vedal til Gåsheie, via Skomofjellet (459), Kaukarpallen (120), Guromannen (309), Kjølsfjellet (355) og Saltbuhatten (334) 19April 05             Tilbake   Alle sidene    Gjestebok   


Adkomst:

Følg Rv 17 fra Brønnøysund mot Vennesund. Ca 15 Km fra Sentrum kommer man til et skilt mot Vedal, eller fiskedam. Ta av her og ca 1 km opp er det en parkeringsplass. Det er for tiden rødmerker opp mot fjellet her i fra. Se ellers også kart og oversiktsbilde.    

Ruten vi gikk 

Distanse ca 10 km

 

Se også sidene for Skomofjellet, Guromannen og Saltbuhatten


Tur-rapport for  Tirsdag 20 April 2005:

Om turen Noen bilder fra turen
Etter helgens skitur hadde jeg aliert meg med alle de sortene solkrem for nese/lepper som jeg kunne få fatt i. Ivar foreslo tur, og vi ble enige om denne ruten som vi begge har gått mange ganger før. Tanken er å gå alle fjellene fra Trælneshatten til Gåsheie i ett strekk senere i år.

Vi parkerte en bil på Gåsheie og deretter kjørte vi til Vedal og gikk opp den vanlige stien opp til vannverket. Ved dammen hadde vi noen fotoseanser. Desverre var autofokusen på kameraet avslått, så bildene ble ikke bra.

Vi hadde stor diskusjon om det var Breivasstinden vi kunne se fra toppen av Skomofjellet. Jeg mente vi ikke kunne se den, med referanse til dette bildet som jeg tok på Søndagen: .Etter at jeg kom hjem har jeg studert bildene og Ivar har nok rett. Breivasstinden kan sees fra Skomofjellet :)

 

Vi tok oss god tid, og knipset bilder. Noen ble bra, men vi savnet et stativ på slutten da det begynte å bli mørkt.

En kjapp og fin tur


Tilbake   Alle sidene    Gjestebok